"; if ($users==1){ $o.=$plugin_cf['online']['first_part_singular']; $o.=" " . $users . " "; $o.= $plugin_cf['online']['last_part_singular']; } else { $o.=$plugin_cf['online']['first_part_plural']; $o.=" " . $users . " "; $o.= $plugin_cf['online']['last_part_plural']; } $o.="

"; return $o; } ?> Dierenkliniek Overtoom Amsterdam - Euthanasie

Euthanasie

Net zoals de gemiddelde mens niet of nauwelijks stilstaat bij zijn eigen uitvaart, maar ondertussen best beseft dat dat niet verstandig is, zo is de kans groot dat u ooit bij uw dieren in aanraking komt met euthanasie.

De dood hoort nou eenmaal bij het leven en bovendien zal u zelf, in principe, een langer leven gegeven zijn dan uw huisdier (een enkele papegaai of schildpad daargelaten).

Bij deze emotionele en verdrietige situatie zal door u een aantal beslissingen genomen moeten worden en wij vinden het belangrijk dat u daar een keer bij stil staat.

Om te beginnen moet u weten dat zodra De Grote Beslissing door u en ons genomen is dat uw dier verder lijden bespaard moet blijven, er niets zal gebeuren wat niet met u besproken is.


We zullen juist proberen om deze belangrijke gebeurtenis zo goed mogelijk te begeleiden. 

Regelmatig krijgen wij de vraag of het ook mogelijk is om het dier thuis in te laten slapen.
Het anwoord daarop is: ja. Maar wel in alle redelijkheid. De drukte op de praktijk laat niet toe om zomaar op een willekeurig moment de praktijk te kunnen verlaten voor een huisvisite. Maar in overleg kan er (heel) veel.