"; if ($users==1){ $o.=$plugin_cf['online']['first_part_singular']; $o.=" " . $users . " "; $o.= $plugin_cf['online']['last_part_singular']; } else { $o.=$plugin_cf['online']['first_part_plural']; $o.=" " . $users . " "; $o.= $plugin_cf['online']['last_part_plural']; } $o.="

"; return $o; } ?> Dierenkliniek Overtoom Amsterdam - Buitenland

Buitenland

Op vakantie gaan vereist soms nogal wat voorbereiding. Waar gaan we naar toe, wat nemen we allemaal mee, wie zorgt er voor de planten en de goudvissen?
Honden gaan vaak gezellig mee op vakantie en katten ook steeds vaker.

Ook dat moet voorbereid worden. We hebben gemerkt dat veel mensen het inmiddels volkomen vanzelfsprekend vinden om voor het ďvakantiepakketjeĒ langs te komen.
U moet rekening houden met de volgende zaken:

Het is uiteraard niet de bedoeling u zenuwachtig of ongerust te maken. Het is echter vrij simpel om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen zodat u uw huisdier veilig mee op reis kunt nemen.

VANAF 2015 KUNT U GRATIS EEN AFSPRAAK BIJ ONSMAKEN OM TE BESPREKEN WELKE VOORZORGSMAATREGELEN ER GETROFFEN MOETEN WORDEN VOOR DE SPECIFIEKE VAKANTIEBESTEMMING WAAR U  NAAR TOE GAAT. Bel op!! Voorkomen is beter dan genezen.

 

Nog op zoek naar een geschikte vakantiebestemming waar het geen probleem is dat u uw hond meeneemt? Surf eens naar www.dogsincluded.nl.
Op deze zelfde site staat ook nuttige informatie voor mensen die geÔnteresseerd zijn in een autogordel speciaal voor de hond (kies in de menubalk voor "shop" en klik vervolgens rechtsonder op autogordel.

Thuisblijvers

Niet voor iedereen is het even makkelijk om oppas te regelen voor achterblijvende dieren.

U kunt uiteraard uw dier in een pension onderbrengen.

Er zijn ook mogelijkheden uw dier bij een gastgezin onder te brengen. Zie hiervoor bijvoorbeeld www.dierenopvangrex.nl.

Wilt u liever dat uw dier in het eigen huis blijft, dan zijn er instanties die  regelen dat er iemand in uw huis logeert.
Van meerdere kanten hebben we goede ervaringen gehoord met www.vakantieoppas.nl.