"; if ($users==1){ $o.=$plugin_cf['online']['first_part_singular']; $o.=" " . $users . " "; $o.= $plugin_cf['online']['last_part_singular']; } else { $o.=$plugin_cf['online']['first_part_plural']; $o.=" " . $users . " "; $o.= $plugin_cf['online']['last_part_plural']; } $o.="

"; return $o; } ?> Dierenkliniek Overtoom Amsterdam - Welkom

Welkom


MAATREGELEN VANWEGE HET CORONA-VIRUS

Vanzelfsprekend nemen wij deel aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij allemaal hebben om het hoofd te bieden aan de besmetting met het Corona-virus en willen wij er aan bijdragen dat er zo min mogelijk mensen ziek worden en het maatschappelijk leven zo snel mogelijk weer op een normale manier hervat kan worden.
Wij vragen iedereen vriendelijk maar dringend rekening te houden met een aantal tijdelijke maatregelen.

1) We proberen de wachtkamer zo leeg mogelijk te  houden. Daarom plannen we meer tijd per consult in, zodat er geen overlap hoeft te zijn met de mensen voor u en na u. 
Als het toch even druk is, wacht dan alstublieft even buiten.

2)Kom liefst met 1 eigenaar per huisdier.

3)We maken nog vaker schoon dan anders en desinfecteren alle oppervlaktes die aangeraakt worden voortdurend. 
Op de balie staan desinfecterende doekjes die onbeperkt gebruikt mogen worden. Ook kan er desgewenst handen gewassen worden in de kleine spreekkamer: desinfecterende zeep en papieren handdoeken staan klaar.

4) Voelt u zich zelf ziek, bent u verkouden of moet u regelmatig niezen of hoesten: stel dan uw bezoek uit. 

5) Wij vragen u de komende weken te pinnen in plaats van contant te betalen

6) Wij doen de komende weken geen huisvisites.

7) Om ons personeel de kans te geven om extra te ontsmetten en buiten de drukke tijjden te kunnen reizen, sluiten wij de komende weken s avonds om 7 uur ipv 8 uur. (op woensdag blijft tot 6 uur).

8) Wij schudden geen handen meer. Maar de vriendelijke benadering die u van ons gewend bent, zal hopelijk een hoop goedmaken ;)...

9) VOLGENS DE LAATSTE ADVIEZEN VAN 30 AUGUSTUS VERWACHTEN WIJ VAN IEDERE KLANT DAT HIJ OF ZIJ ALLEEN BINNENKOMT MET EEN MONDKAPJE

Iedereen bedankt voor de medewerking!
Mochten er nog maatregelen aangescherpt moeten worden, dan laten we dit zo snel mogelijk weten.


movieposter: Charlie Chaplin's a dog's life - 1918Wij zijn er trots op dat Dierenkliniek Overtoom sinds mensenheugenis tot de toonaangevende praktijken van Amsterdam behoort.

Naast de gebruikelijke balie en spreekkamers beschikken wij ook over behandelkamers, operatiekamer, röntgen/echokamer, laboratorium- en opnamefaciliteiten en een eigen apotheek.

Veel mensen komen nooit verder dan een van de spreekkamers en regelmatig blijkt dat mensen niet in de gaten hebben dat er nog zoveel meer praktijkruimte is. Zelfs krijgen we vaak de vraag, zodra wij een operatie voorstellen, of dat gewoon bij ons kan gebeuren. JA DUS! Na de verbouwing zullen we van alle ruimtes foto's op de site zetten, zodat dat eens en voor altijd duidelijk is.

Met onze ruime ervaring en voortdurende postacademische bijscholing kunnen wij u tegen een betaalbare prijs een hoog zorgniveau bieden.


Goede VOORLICHTING & INFORMATIE om uw dier in goede gezondheid te houden staat bij ons voorop.

VOORKOMEN is altijd beter (en goedkoper) dan genezen. Vaccinaties en middelen tegen parasieten zoals wormen, vlooien en teken kunnen zowel uw dier als uzelf veel narigheid besparen. U ontvangt een herinnering wanneer de vaccinatie herhaald moet worden. Ook gewichtscontrole, huidverzorging, gebitsverzorging en speciale di�ten helpen uw dier gezond te houden.

Op onze CONSULTEN kunt u terecht als er problemen zijn met uw huisdier. Wij verrichten altijd een uitgebreid klinisch onderzoek. Indien nodig kunnen we direct bloedonderzoek verrichten of rontgenfoto's maken.

Om optimale kwaliteit te kunnen bieden beschikken wij over DIGITALE RÖNTGENAPPARATUUR. Met deze faciliteiten kunnen we u des te beter laten zien wat er bij uw dier gediagnosticeerd is: door bijvoorbeeld op een bepaald onderdeel in te zoomen, kunt u met eigen ogen aanschouwen wat we u uitleggen hierover.


Mocht nodig blijken dat verder onderzoek door
SPECIALISTEN verricht moet worden, zorgen wij dat alle relevante informatie hen bereikt en wij zorgen voor de benodigde telefoonnummers en adressen. Achteraf worden wij snel door de specialist op de hoogte gesteld van de bevindingen en nemen wij de behandeling -indien mogelijk- weer over.