Welkom

Welkom

movieposter: Charlie Chaplin's a dog's life - 1918Wij zijn er trots op dat Dierenkliniek Overtoom sinds mensenheugenis tot de toonaangevende praktijken van Amsterdam behoort.

Naast de gebruikelijke balie en spreekkamers beschikken wij ook over behandelkamers, operatiekamer, röntgen/echokamer, laboratorium- en opnamefaciliteiten en een eigen apotheek.

Veel mensen komen nooit verder dan een van de spreekkamers en regelmatig blijkt dat mensen niet in de gaten hebben dat er nog zoveel meer praktijkruimte is. Zelfs krijgen we vaak de vraag, zodra wij een operatie voorstellen, of dat gewoon bij ons kan gebeuren. JA DUS! Na de verbouwing zullen we van alle ruimtes foto's op de site zetten, zodat dat eens en voor altijd duidelijk is.

Met onze ruime ervaring en voortdurende postacademische bijscholing kunnen wij u tegen een betaalbare prijs een hoog zorgniveau bieden.


Goede VOORLICHTING & INFORMATIE om uw dier in goede gezondheid te houden staat bij ons voorop.

VOORKOMEN is altijd beter (en goedkoper) dan genezen. Vaccinaties en middelen tegen parasieten zoals wormen, vlooien en teken kunnen zowel uw dier als uzelf veel narigheid besparen. U ontvangt een herinnering wanneer de vaccinatie herhaald moet worden. Ook gewichtscontrole, huidverzorging, gebitsverzorging en speciale di�ten helpen uw dier gezond te houden.

Op onze CONSULTEN kunt u terecht als er problemen zijn met uw huisdier. Wij verrichten altijd een uitgebreid klinisch onderzoek. Indien nodig kunnen we direct bloedonderzoek verrichten of rontgenfoto's maken.

Om optimale kwaliteit te kunnen bieden beschikken wij over DIGITALE RÖNTGENAPPARATUUR. Met deze faciliteiten kunnen we u des te beter laten zien wat er bij uw dier gediagnosticeerd is: door bijvoorbeeld op een bepaald onderdeel in te zoomen, kunt u met eigen ogen aanschouwen wat we u uitleggen hierover.


Mocht nodig blijken dat verder onderzoek door
SPECIALISTEN verricht moet worden, zorgen wij dat alle relevante informatie hen bereikt en wij zorgen voor de benodigde telefoonnummers en adressen. Achteraf worden wij snel door de specialist op de hoogte gesteld van de bevindingen en nemen wij de behandeling -indien mogelijk- weer over.