Welkom > Onze Praktijk > Verbouwing

Verbouwing

Er is hard gewerkt op Overtoom 518-520: de dierenkliniek. (Dat zal u niet ontgaan zijn).
Voortdurend zorgen we ervoor dat onze apparatuur en middelen modern en van goede kwaliteit zijn.
Echter over de huidige vloeren zullen ondertussen meer dan honderdduizend paar mensenvoeten gelopen hebben. Het was hoog tijd om ook de praktijk zelf op te knappen.DE PRAKTIJKFOTO'S.

Velen van u hebben jarenlang foto's van uw dierbare huisdieren ingeleverd voor onze "fotogalerij". Ofwel de wand(-en) achter de balie. Deze galerij is volkomen spontaan ontstaan: iemand leverde een leuke/ ontroerende/ mooie foto in en een van ons gaf die een plekje aan de muur. Eťn foto werden er al snel meerdere en vervolgens veel, heel veel. Zo veel dat zijwandjes ook vol werden geplakt en foto's over elkaar heen geplakt werden.
Deze foto's zullen na de verbouwing niet meer op deze manier te zien zijn. Er is domweg geen plek meer voor en na zoveel jaar raakten veel foto's ook gekruld en lelijk. Schoonmaken van de muur was er al helemaal niet meer bij.
Maar: ELKE FOTO is ingescand en er wordt terzijnertijd op deze website een digitale fotogalerij geopend met deze foto's.
Bovendien kunt u de foto's terugzien op de monitor die achter de balie hangt. Dus eigenlijk is er niets veranderd: alleen ziet u ze nu op een moderne manier!
Blijf dus rustig foto's inleveren bij de assistentes. Makkelijker en beter is het echter om uw foto's te mailen naar foto@dierenkliniek-overtoom.nl.
Achter de schermen wordt ondertussen ook hard gewerkt aan een vernieuwing van deze website. De door u ingezonden foto's zullen dan ook via deze site te zien zijn.
Ook zullen er dan eindelijk uptodate-foto's te zien zijn van onze nieuwe inrichting en zal er netjes van elk personeelslid een foto te zien zijn.