Welkom > Onze Praktijk > Dierenartsen

Dierenartsen

Joyce Neijenhuis

Joyce is alweer meer dan 20 jaar dierenarts. De eerste 5 jaar na haar afstuderen heeft ze van Drachten tot Maastricht op diverse praktijken waargenomen. Na 5 jaar waarnemingen bij praktijken overal in het land gedaan te hebben is ze sinds 1989 neergestreken op de Overtoom en niet van plan daar ooit nog weg te gaan.

Joyce Neijenhuis


Floor Poldermans


Floor is in 2005 afgestudeerd en heeft veel ervaring opgedaan in diverse praktijken. 
Sinds november 2009 is Floor werkzaam bij Dierenkliniek Overtoom.

Floor is een erg goede allround dierenarts. Ze is erg goed in het uitdiepen van internistische pati´┐Żnten, het interpreteren van r´┐Żntgenfoto's en bekwaam in de operatiekamer.
Daarnaast is ze erg betrokken bij de eigenaar en ze staat er om bekend dat ze ziektebeelden zo uit kan leggen, dat mensen het ook echt kunnen begrijpen.Incidenteel worden Floor en Joyce bijgestaan door waarnemende dierenartsen: bij al te grote drukte en igv bijscholing, vakantie, zwangerschapsverlof of ziekte.
In principe echter proberen Floor en Joyce voor elkaar in te vallen. Op die manier zal er vrijwel altijd een van de bekende vertrouwde dierenartsen zijn, die volledig op de hoogte is van alles wat betreft het dier en daar onderling ook overleg over plegen.