Welkom > Onze Praktijk

Onze Praktijk

Cynthia beantwoordt de telefoonTelefonische bereikbaarheid

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8:30 uur tot 20:00 uur
Op woensdag sluit de kliniek echter om 18.00 uur

Wij vragen u vriendelijk op MAANDAGOCHTEND voor minder dringende gevallen niet voor 9 uur te bellen. U hoeft niet bang te zijn dat er geen plek meer voor u zal zijn als u net iets later belt: daar is rekening mee gehouden.

Consulten

Wij werken uitsluitend op afspraak.

Overvolle wachtkamers (hoe gezellig dat soms ook was) en lange wachttijden behoren naar onze mening niet meer tot deze tijd.

Een consult duurt bij ons een kwartier.

Op werkdagen kunt u vanaf 8.30 uur ´┐Żs morgens bellen om een afspraak te maken.
Meestal kunt u dezelfde dag nog terecht.SECOND OPINION

In de humane gezondheidszorg worden pati´┐Żnten steeds mondiger. Voor u als eigenaar van een dierpati´┐Żnt geldt dit ook. U kunt bij ons altijd terecht voor een second opinion, oftewel een tweede mening over de problemen en behandeling van uw dier. U kunt daarvoor een afspraak maken via onze assistentes. Meldt u de reden van het consult er liefst bij, want soms is het nodig om extra tijd te reserveren.


Afhaalbalie (werkdagen)

Voor medicijnen en speciale diervoeding die op herhaling gebruikt moeten worden, kunt u op werkdagen terecht aan de balie op de volgende tijden:

  • 9.30 ´┐Ż 12.30 uur
  • 14.00 ´┐Ż 16.00 uur
  • 18.00 ´┐Ż 20.00 uur (uitgezonderd woensdag)

Spoedgevallen (buiten openingstijden)

Spoedkliniek voor Dieren (onderdeel van Medisch Centrum voor Dieren)
Isolatorweg 45
1014 AS Amsterdam
tel: 020 - 7 400 600

De spoedkliniek is uitsluitend voor spoedeisende hulp buiten de normale openingstijden van de dierenartsen in Amsterdam.
De Spoedkliniek brengt verslag aan ons uit zodat wij de behandeling tijdens de normale openingstijden kunnen voortzetten


Bekijk ook